za 18 feb.

Lennik

Muziek, onze eerste liefde ... Methodologie I - didactisch docent: Sylvain Porée

Met volle teugen genieten en groeien van zorgvuldig gekozen combinaties muziek - dans: duik in je transformatieproces en cultiveer je levensvreugde!

Muziek, onze eerste liefde ...  Methodologie I - didactisch docent: Sylvain Porée

Tijd en locatie

18 feb. 2023 10:00 – 19 feb. 2023 18:00

Lennik, Rosweg 54, 1750 Lennik, België

Over het evenement

Didactisch docent Sylvain Porée:

"Met een wetenschappelijke achtergrond, als computeringenieur, wilde ik mensen en het leven op een andere manier leren kennen. Ik beoefen al 25 jaar aikido, een pacifistische krijgskunst zonder competitie. Door het beoefenen van deze kunst, ben ik geëvolueerd in mijn relatie met anderen via het lichaam.

Ik ontdekte dans als een meditatieoefening in 2005 en begon Biodanza te beoefenen in 2006.

Een jaar later werd Biodanza levensbelangrijk voor mij, en belichtte het mijn emotionele relaties, vooral met

mijn 2 kinderen.

Ik geef vivencias voor volwassenen, kinderen, gehandicapten en vluchtelingen in de streek van Oloron, bij Pau.

Ik draag graag mijn druppel water bij in de harmonieuze oceaan van deze wereld. Om lief te hebben om te leven, altijd meer, en om die muziek van de liefde te delen, dat is mijn project.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten..

De modules methodologie in hun geheel zijn enkel toegankelijk voor facilitatoren (in opleiding).

De diverse betalingsmogelijkheden van de modules vind je onderaan de contactpagina van deze website.

Inlichtingen over, reserveren en betalen van  je overnachting doe je door Francesca, onze opleidingscoördinator te mailen.