za 25 mrt.

|

Lennik

Seminar II - Cyclus II: Biocentrische ontwikkeling, educatie en didactiek - didactisch docent: Inge Struyf

"Intelligentie maakt deel uit van al onze functies en van onze existentiële geschiedenis. We denken niet alleen met onze hersenen, maar met ons hele lichaam. " Wat is het verband tussen Biocentrische ontwikkeling en Biodanza? En wat is het verschil met andere methodes?

Seminar II - Cyclus II: Biocentrische ontwikkeling, educatie en didactiek - didactisch docent: Inge Struyf

Tijd en locatie

25 mrt. 2023 10:00 – 26 mrt. 2023 18:00

Lennik, Rosweg 54, 1750 Lennik, België

Over het evenement

"Intelligentie maakt deel uit van al onze functies en van onze existentiële geschiedenis. We denken niet alleen met onze hersenen, maar met ons hele lichaam. "                                                                                                        Rolando Toro Araneda

Wat is het verband tussen Biocentrische ontwikkeling en Biodanza? 

En wat is het verschil met andere methodes?

Omdat Biocentrische ontwikkeling meer is dan Biodanza toegepast op specifieke doelgroepen, zullen we samen aan de hand van praktijk en theorie verduidelijken wat Biocentrisch ontwikkeling is. We bestuderen de doelen en de voordelen,  en beleven samen hoe het werkt in de praktijk: wat is het kader en de middelen die je kan inzetten in bedrijven, scholen, instellingen, organisaties en (familie)systemen?

Aan de hand van veel praktijk en een waaier aan referenties ontdek je ook wat de specificiteit van Biocentrische ontwikkeling is en wat het essentiële verschil is met andere methodes van heling, onderwijs en ontwikkeling. 

Biocentrische ontwikkeling is een versnellende factor om affectieve en cognitieve intelligentie te ontplooien en draagt bij om organisaties kennis te laten maken met Biodanza.

De diverse betalingsmogelijkheden van de modules vind je onderaan de contactpagina van deze website.

Inlichtingen over, reserveren en betalen van  je overnachting doe je door Francesca, onze opleidingscoördinator te mailen.

Deel dit evenement