za 10 sep.

|

Lennik

Toepassingen en uitbreidingen in Biodanza - didactisch docent:

De toepassingen en uitbreidingen van Biodanza zijn gehelen van kennis en wijsheid die als fundament Biodanza in zijn breedste zin hebben, d.w.z. als een "wetenschap en levenskunst".

Toepassingen en uitbreidingen in Biodanza - didactisch docent:

Tijd en locatie

10 sep. 10:00 – 11 sep. 18:00

Lennik, Rosweg 54, 1750 Lennik, België

Over het evenement

- Toepassingen zijn specifieke benaderingen in verband met psychosomatische geneeskunde, revalidatie, onderwijs en psychotherapie.

- De uitbreidingen zijn voorstellen voor persoonlijk ontwikkelingswerk waarin archaïsche mythen, archetypische situaties, creativiteitsinstrumenten en transpersoonlijke psychologie worden gebruikt.

"De menselijke evolutie volgt niet de logica van een draad, maar van een netwerk.  Het optimaliseringsspoor dat het stuurt is de affectieve intelligentie. Het is deze intelligentie die ons in staat stelt te werken in een geïntegreerde groep die in staat is de uitdrukking van de individuele identiteit in al haar dimensies te stimuleren.

Het veranderingsproces vereist dus een visie die het individualisme, de ideologieën - of de logica van het individu overstijgt, om de komst van een relationele, affectieve en onto-cosmologische menselijke soort te zien. Een mensheid gevormd door individuen in resonantie met het universum."                                                                                          Rolando Toro

Theorie : de module opent perspectieven en reikt hefbomen aan om de actie van Biodanza nog veelzijdiger te maken.

Vivencias: een gelegenheid om te experimenteren met benaderingen van identiteit die afwijken van de gebruikelijke praktijk. Het is een verdieping en een verruiming van ons zijn-in-de-wereld.

De diverse betalingsmogelijkheden van de modules vind je onderaan de contactpagina van deze website.

Inlichtingen over, reserveren en betalen van  je overnachting doe je door Francesca, onze opleidingscoördinator te mailen.

Deel dit evenement