top of page

za 08 jan

|

Lennik

Creativiteit - didactisch docent: Inge Struyf

In Biodanza is de lijn van creativiteit een uitnodiging om het uitdrukken van natuurlijke creatieve impulsen mogelijk te maken. Ze reikt de vaardigheden aan om ons leven verder vorm te geven.

De registratie voor deze activiteit is afgesloten.
Andere activiteiten bekijken
Creativiteit - didactisch docent: Inge Struyf
Creativiteit - didactisch docent: Inge Struyf

Tijd en locatie

08 jan 2022, 10:00 – 09 jan 2022, 18:00

Lennik, Rosweg 54, 1750 Lennik, België

Over het evenement

Onze creativiteit is een integraal onderdeel van de kosmische transformatie, de weg van chaos naar orde. Scheppen is  een uitdrukking van het Leven. Elke ademhaling, elke hartslag is uniek. We leven terwijl we het pad ontdekken dat we zelf mee vorm geven. 

Wij zijn wezens vol mogelijkheden: om onszelf te kunnen zijn (en ook om onszelf te verhinderen), om onszelf te uiten (en ook om onszelf de mond te snoeren), om uit te vinden (en ook om te reproduceren), om te experimenteren (en ook om van onszelf te vervreemden). We hebben de mogelijkheid trouw te zijn aan culturele normen en om trouw te zijn aan ons genetisch potentiëel. 

De lijn van creativiteit helpt een intuïtief en organisch antwoord te geven op de vragen die Rolando Toro ons uitnodigt te stellen: Waar wil je wonen en leven? Met wie wil je zijn? Wat wil je doen?

"Ons voorstel is om de expressie van natuurlijke creatieve impulsen mogelijk te maken. Creativiteit is, net als de seksuele functie of de functie van zelfoverstijging, een verlengstuk, een projectie van het existentiële proces van de daad van het leven. Wij zijn tegelijk de boodschap, het schepsel en de schepper."                                                                                Rolando Toro

Theorie: de module behandelt de verschillende expressieve dimensies van identiteit. In het perspectief van kunst en kunstzinnige therapieën opent het een ruimte voor de uitdrukking van het creatief potentieel op elke moment in het leven.

Vivencias: tussen emotie en theatraliteit, tussen koestering en expressie, tussen voorgevoel en uitvoering, tussen  ontmoeting en relatie, ... zijn er zoveel vloeiende doorgaande bewegingen te verkennen, zoveel situaties met meerdere facetten te ontdekken. De vivencias nodigen ons uit ze te (her)ontdekken en uit te vinden! 

De diverse betalingsmogelijkheden van de modules vind je onderaan de contactpagina van deze website.

Inlichtingen over, reserveren en betalen van  je overnachting doe je door Francesca, onze opleidingscoördinator te mailen.

Deel dit evenement

bottom of page