top of page

za 06 feb

|

Het Verblijf

MODULE 1: De Vivencia

De vivencia neemt een belangrijke plaats in binnen Biodanza. Het betekent letterlijk ‘beleving in het moment’. Ook gebruiken we het woord voor de workshop in zijn geheel. We leren door ervaren, door in vivencia te zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MODULE 1: De Vivencia
MODULE 1: De Vivencia

Tijd en locatie

06 feb 2021, 10:00 – 07 feb 2021, 17:00

Het Verblijf, Rosweg 54, 1750 Lennik, België

Over het evenement

Vivencia is een ervaring die met grote intensiteit wordt beleefd door een individu in het hier en nu. Vivencia’s zijn een toegangspoort waardoor we doordringen in de pure ruimte van zijn, waar tijd ophoudt te bestaan en we eeuwig in het hier en nu zijn.’  Rolando Toro Araneda De vivencia neemt een belangrijke plaats in binnen Biodanza. Het betekent letterlijk ‘beleving in het moment’. Ook gebruiken we het woord voor de workshop in zijn geheel. We leren door ervaren, door in vivencia te zijn.  ‘Vivencia’ is een intens moment dat je geheel en al in het hier en nu beleefd. Onze capaciteit om te leven vanuit passie, plezier en enthousiasme . De intense ervaringen binnen een groepsproces zijn bedoeld om je toegang te geven tot het gevoel van vreugde, zelfwaardering en zelfvertrouwen. Om het gevoel van onschuld terug te vinden. ​Dit is immers  de bron van onze innerlijke vreugde – de vreugde, vergelijkbaar met die van een jong kind: vertrouwensvol en doorleefd.

PRIJS: 

180€ voor het hele weekend

Indien je als leraar een module herhaalt, betaal je 90€

 

INSCHRIJVEN

Wil je inschrijven voor deze losse module? Stuur een mailtje naar Fransesca en schrijf het gepaste bedrag over op rekening van de school BE06 9731 7276 5522 vermelding van Module 1 : " De Vivencia"

Deel dit evenement

bottom of page