za 07 jan.

|

Lennik

Muziek in Biodanza - didactisch docent: Nadia Costa Robin

Muziek, met haar universele taal, is in staat om essentiële emoties te onthullen die soms ontoegankelijk voor ons lijken. Ze heeft de kracht om herstel en groei te integreren op motorisch, psychologisch en cognitief niveau. Nadia Costa Robin

Muziek in Biodanza - didactisch docent: Nadia Costa Robin

Tijd en locatie

07 jan. 2023 10:00 – 08 jan. 2023 18:00

Lennik, Rosweg 54, 1750 Lennik, België

Over het evenement

De semantische  inhoud van een muziekstuk, haar ritme, haar melodie wekken de meest uiteenlopende emoties op en als we deze emoties dansen, worden zij vivencia. De eenheidsstructuur, muziek - beweging - vivencia, transformeert en versnelt het proces van organische en sociale integratie. Goede muziek raakt de bodem van de ziel om de zaden van vreugde, tederheid en passie die in ons sluimeren te doen ontwaken.

Biodanza is het (her)leren van de kunst van te leven.

Een kunst van harmonieën en contrapunten, van ritmische stiltes en allerlei melodieën, van interne structuur en prachtige overvloeiingen.

We horen niet altijd "muziek klinken" in Biodanza, maar er is geen Biodanza zonder muziek!

Wij werken aan de rehabilitatie van de muzikaliteit van het zijn, aan de herontdekking van het gevoel voor een fundamentele harmonie die een nieuw licht doet schijnen op de zin en de richting van ons leven. 

Deze module spreekt tot ons over het mysterie dat de essentie vormt van onze identiteit: vibrerende en resonerende materie.

"Jij bent de enige noot

In de eeuwigheid van stilte

Jouw dans genereert

Een nieuw lied

Wie ben jij, jij die naar het meer loopt?"    Rolando Toro

De diverse betalingsmogelijkheden van de modules vind je onderaan de contactpagina van deze website.

Inlichtingen over, reserveren en betalen van  je overnachting doe je door Francesca, onze opleidingscoördinator te mailen.

Deel dit evenement